BNParibas Fortis projekt kantyny

BNP-kantynaINWESTYCJA: Koncepcja i aranżacja wnętrza kantyny
LOKALIZACJA: Warszawa, ul. Suwak 1/3
INWESTOR: BNP Paribas Fortis Bank
AUTORZY: Jarosław Wilk, Magdalena Zabieglińska-Jabłonka
WSPÓŁPRACA: Maciej Tęczar

 

 

POWIERZCHNIE

ZABUDOWY:-
UŻYTKOWA: 123,8m²

KUBATURA: 450 m2
KALENDARIUM

0PROJEKT: 2012
REALIZACJA: 

Celem opracowania była poprawa rozwiązań estetycznych i funkcjonalnych istniejącej przestrzeni, tak, aby była ona zgodna z oczekiwaniami i wymaganiami klienta.
Proponowane zabiegi obejmowały zmiany aranżacyjne (korekta układu oraz ilości stołów i krzeseł), zmiany wystroju wnętrz (wykończenia ścian, sufitów oraz podłogi) oraz dodanie elementów indywidualnych (ekrany, ozdoby ścienne).
Proponowane czynności pozwoliły na uzyskanie wnętrza nowoczesnego, a zarazem przyjaznego i pogodnego, odbiegającego wyglądem i jakością od typowych rozwiązań standardowej stołówki.

 BNP Paribas - Kantyna  BNP Paribas - Kantyna  BNP Paribas - Kantyna
 BNP Paribas - Kantyna